Dokumnetar mbi banesat sociale, energjinë elektrike dhe bonusin e strehimit.

Dokumnetar mbi banesat sociale, energjinë elektrike dhe bonusin e strehimit.

Përhape fjalën

  • Share Zemanaj Videographer in Facebook
  • Share Zemanaj Videographer in Twitter
  • Share Zemanaj Videographer in Google+
  • Share Zemanaj Videographer in LinkedIn
< Kthehu tek “Film & Dokumentar”