Foster Families

"Kjo është për fëmijët, për të cilët lloji më i keq i frikës nuk është gjëja që i bën të ulërasin, por ajo që i vjedh zërin dhe i mban të heshtur."

Ti ke lindur me aftësinë për të ndryshuar jetën e dikujt !!!

Përhape fjalën

  • Share Zemanaj Videographer in Facebook
  • Share Zemanaj Videographer in Twitter
  • Share Zemanaj Videographer in Google+
  • Share Zemanaj Videographer in LinkedIn
< Kthehu tek “Film & Dokumentar”